Jeugd Herentals

Grabbelpas

Het programma van de herfstvakantie is klaar! Van dinsdag 3 november tot en met vrijdag 6 november gaan we Grabbelen tussen de sterren. We gaan mini-raketten en schijfrobots bouwen, muziek maken met zonne-energie, op uitstap naar Cosmodrome en nog veel meer leuks. Strijk alvast je astronautenpak, blink je ruimtehelm op en bekijk vooral vliegensvlug het volledige aanbod!
 
De inschrijvingen starten op maandag 5 oktober online vanaf 17 uur en tussen 17 en 19.30 uur aan de balie van de jeugddienst. Vanaf dinsdag 6 oktober kan u ook telefonisch inschrijven.
 
Verveel jij je wel eens tijdens de korte schoolvakanties en ben je op zoek naar leuke creatieve, sportieve of culturele activiteiten? Dan is de Grabbelpas echt iets voor jou! Vanaf de krokusvakantie tot en met de kerstvakantie kunnen namelijk alle kinderen met geboortejaar 2003 tot 2012 kiezen uit een zeer gevarieerd Grabbelpasprogramma en dit aan sterk verlaagde prijzen. Om de Grabbelpaswerking en –programma bekend te maken bij het publiek verdeelt de jeugddienst Grabbelpaspromo. Heb je reeds in het verleden een Grabbelpas gehad, dan krijg je zo'n programma thuis per mail of per post (+/- veertien dagen voor elke vakantie). Je kan het voltooide programma ook steeds terugvinden op deze website.
 
 
Hoe werkt de Grabbelpas nu precies?
 
De Grabbelpaswerking loopt tijdens alle werkdagen van de korte schoolvakanties (uitgezonderd feestdagen) zodat kinderen zich – naast het gemeentelijk jeugdwerk tijdens de zomervakantie en particulier jeugdwerk – zinvol kunnen bezighouden. Er kan maar een beperkt aantal kinderen aan de activiteiten deelnemen en dit enkel met een Grabbelpas. Tijdig inschrijven en betalen is dus de boodschap! De Grabbelpas kan je voor 5 euro op de jeugddienst kopen en is persoonlijk. Dat betekent dat je naam en een foto van jezelf erop staan. Je kan je pasje dus niet doorgeven aan je vriendjes. Je pas is een kalenderjaar geldig en dit op alle werkdagen van de korte schoolvakanties. Met de Grabbelpas ben je verzekerd tegen mogelijke ongevallen en alle activiteiten gebeuren steeds onder begeleiding van ervaren animatoren. Mensen met een vrijetijdspas krijgen zowel op de pas als op de activiteiten 50 % korting op het inschrijvingsgeld.
 

De Grabbelpasvoordelen
 
Aangezien de jeugddienst doelgroepgericht wil plannen, houden we bij de opmaak van de programmatie telkens rekening met de verschillende leeftijden en interesses. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is. We streven een gevarieerd aanbod na dat zowel voorziet in educatie, cultuur en sport als in pure animatie. Zo kunnen jullie proeven van het ruime aanbod in Herentals en wie weet kom je zo wel terecht in het jeugd-, cultuur- en/of sportverenigingsleven.
 
Je kunt niet alleen deelnemen aan de speciaal georganiseerde Grabbelpasactiviteiten van de Herentalse jeugddienst, maar geniet ook van heel wat nationale kortingen in pretparken, musea, jeugd- en sportcentra, … Deze kortingen vindt je terug in ’De Grabbelaar‘, een boekje dat je bij aankoop van je Grabbelpas ontvangt. Van de Herentalse sportdienst krijg je alvast een gratis zwembeurt in het Netepark cadeau!
 

Belangrijke info!
 
Activiteiten waarvoor te weinig deelnemers ingeschreven zijn, worden afgelast. Je wordt in dit geval tijdig op de hoogte gebracht en krijgt je inschrijvingsgeld terug. Indien je zelf niet kan komen naar een activiteit en je verwittigt ons tenminste twee dagen vooraf, dan krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald. Mogen we je vragen ons ook te verwittigen op de dag voor – of zelfs van – de activiteit zodat we de kinderen op onze reservelijst kunnen contacteren? Zo kunnen zij alsnog deelnemen.
 
Tijdens de activiteiten worden er foto's genomen. Deze foto's verschijnen op de website en facebookpagina van de jeugddienst en worden mogelijk gebruikt voor stedelijke informatiedoeleinden. Wil je niet dat er foto's van jouw kind genomen en gepubliceerd worden? Gelieve dit dan uitdrukkelijk te melden aan de jeugddienst.
 
 
Een Grabbelpas bestellen
 
Vul dit formulier in om een Grabbelpas te bestellen. Je kan je pasje dan afhalen en betalen op de jeugddienst.
 

activiteit zoeken

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!